Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Přítel ?!

Info - Tisknout - Poslat(@) - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

PŘÍTEL ?!

Ráda bych vám představila osobu, která mi je velmi blízká. Jmenuje se Jirka a je mu 21 let. I když vedle sebe žijeme už spoustu let, do loňského roku jsem nevěděla, že někdo takový jako je on existuje. Postupem času jsme se seznamovali až se z nás stali přátelé. Řekla bych, že: „ Přátelství je něco mezi dobrými lidmi, kteří k sobě mají po nějaké stránce blízko. Mohou se přitahovat nejen po stránce fyzické, ale také myšlenkami, stejnými názory a podobným chováním. Leckdy mohou mít společného mnohem víc než si dovedou představit.“
Nezaujal mě jen svým chováním, kterým se lišil od ostatních, ale i přitažlivým vzhledem. Je vysoké, štíhlé postavy. Tělo má vypracované a krásně opálené. Jeho obličej je kulatý s vystouplými lícními kostmi. Má nakrátko ostříhané blond vlasy. Nosí je lehce rozcuchané spadající do čela. Pod jeho hustým obočím září nebesky modré oči. Lesk jeho očí mě vždy fascinuje, malý nos má tvar pršáčku. Má nádherný usměv! Rty mívají ostře červenou barvu a skrývají rovné bílé zuby. Má sametově jemné rty . Jeho polibky jsou vášnivě něžné, mají sladkou chuť. Stejně jako vůně jeho těla, fascinuje mě cítit to. Smyslný pohled očí mě přitahuje. Když cítím jeho rty dotýkat se mých, jsem šťastná. Sem tam mě letmo pohladí po těle, v tom okamžiku cítím naskakující husí kůži. Pokaždé z něj vyzařuje lásky plný cit umocněný schopností vytušit přání druhé osoby. Jeho něžnost mě přitahuje a vzbuzuje touhu vášnivě se ho dotýkat a smyslně líbat. Jeho polibky jsou nezapomenutelně krásné. Z jeho ušlechtilé tváře vyzařuje pevná vůle a energie. Zkrátka pravý muž. Přesně ten typ, který se líbí ženám i dívkám. Pomyslela jsem si, že musí mít holek, kolik jen chce. Ale po nějaké době jsem zjistila, že i on už ví, jak chutná pocit odmítnutí.Vystudoval obchodní akademii a teď pracuje se sádrokartonem. O tom také svědčí jeho rychlý postřeh a inteligentní myšlení.
Hrozně rád se dostává do riskantních situacích a chce za každou cenu vyniknout, troufá si na nejnebezpečnější kousky na motorce nebo kole. Má rád adrenalínové sporty a v budoucnu jich chce spoustu zkusit. Například seskok padákem. Čelí životu skvělou sebejistotou. K jeho mínusům patří neohrabanost na lyžích. Hrozně touží poznávat krásy světa, jeho snem je se podívat do Austrálie, a já doufám, že se mu to splní. On pro to udělá určitě maximum. Rád se chodí bavit na diskotéky nebo do jiných nočních podniku. Na druhé straně je v něm skryta duše romantika.Má rád dobré knihy, svíčky, ženy a hudbu. Když jsme spolu, rádi posuzujeme hudbu a jen tak si nezávazně povídáme o všem co nás napadá. Snaží se být stále upřímný, ale při tom zdvořilý, aby nikoho neurazil. Je ohleduplný k citům člověka. Věčinu času je veselý a optimistický. Ale já si myslím, že optimista je jen neinformovaný pesimista. Navzájem si pomáháme v obtížnějších situacích. Je pro mě důležitý, protože se na něho můžu obrátit v jakékoliv otázce, s problémem, ale i s prosbou o pomoc. Doufám, že se ke mně nikdy neotočí zády. Vždy mi naslouchá a snažil se najít to nejlepší řešení. Pro toto všechno si ho nesmírně vážím.
Mám přátele! Musím si říct s údivem. A se stejným údivem: čím jsem si je zasloužila?

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT